Welkom op de pagina van de Technische Commissie van MHC Dash (TC).

De TC heeft ten doel het opstellen en adviseren van het bestuur ten aanzien van het beleid op hockeytechnisch gebied en is tevens verantwoordelijk voor de uitvoering van dit beleid.
De belangrijkste kerntaken van de TC zijn het indelen van de teams en het toewijzen van coaches, het inschrijven van de teams voor de competitie, het faciliteren van de trainingen, het verzorgen van opleidingen voor trainers en coaches en het inplannen van de wedstrijden inclusief aanwijzing van scheidsrechters. Deze taken zijn van toepassing voor zowel de veld- als ook de zaalcompetitie.

Ten einde transparantie te geven over de manier waarop de TC haar taken verricht kun je onder het TC-menu informatie vinden over onder andere:
  • Samenstelling van de TC en de bijbehorende taken en verantwoordelijken
  • Beleid MHC Dash ten aanzien van teamindelingen
  • Selectiebeleid MHC Dash

Ook zullen we via dit menu praktische informatie aanleveren waarvan wij denken dat deze nuttig is.

Mocht je vragen hebben ten aanzien van de Technische Commissie, neem dan contact op met één van de commissieleden. Onze contactgegevens zijn te vinden via de Bestuurs- en Commissiepagina.