Kantine

Het clubhuis bestaat uit een "kantine" gedeelte, kleed- en doucheruimtes en een berging.
MHC Dash heeft het clubhuis in eigen beheer. Om dit te kunnen doen worden voor ieder weekeinde, gesplitst over de zaterdag en de zondag, leden aangewezen om kantinedienst te doen. Deze diensten gelden voor leden van 18 jaar en ouder en voor ouders van jeugdleden. De kantine ouders worden op zaterdag begeleid door een mentor.

Leden of ouders die verhinderd zijn om kantinedienst te doen, ruilen die dienst zelf met iemand anders uit hun elftal.
Op de zaterdagen zorgen de laatst spelende jeugdelftallen er beurtelings voor dat na de laatste wedstrijden de kleedkamers, de kantine en de dug-outs van het kunstgrasveld worden schoongemaakt en op zondag doen de seniorleden dit!
De kantine sluit maximaal 2 uur na het einde van de laatst gespeelde wedstrijd.

Op vrijdagavond is de kantine voor de jeugd geopend van 20.30 tot 24:00 uur om na de training gezellig samen het weekend in te luiden. De barbezetting wordt dan geregeld door heren- en dames-senioren.
Er wordt strikt toegezien op de alcoholleeftijd > 18 jaar.