Sponsoring algemene informatie

MHC Dash biedt haar (toekomstige) sponsoren de keuze uit een compleet sponsorpakket. Er is altijd wel een pakket dat u en uw bedrijf aanspreekt en waarmee u zich kunt profileren bij onze leden en bezoekers. Mogelijk is voor u de harde relatie nog niet gelegd tussen kosten en opbrengsten? Het goede buurgevoel doet voor uw bedrijf vanzelfsprekend wonderen en dat is o.a. de essentie van uw sponsoring aan MHC Dash. Neemt u ook van ons gerust aan dat onze sponsoren juist via hun sponsoring van MHC Dash baat hebben gehad door o.a. een positieve naamsbekendheid, een betrokken en actief imago én een onderscheidend voordeel t.o.v. hun concurrentie.

Dankzij de sponsoren die we nu al hebben doen we het "niet verkeerd", maar we zouden graag meer willen. We zijn daarom op zoek naar sponsoren die ons willen helpen. Wij zien u graag tegemoet als goede buur van MHC Dash, want die goede buur bouwt mee aan een gezond, sportief en kwalitatief MHC Dash en wordt door ons en door onze leden en bezoekers meer gewaardeerd dan een verre vriend. Dus toekomstige sponsor van MHC Dash… bent u een goede buur of verre vriend?

Wij nodigen u graag uit het goede buurgevoel met ons aan te gaan. Stuur voor de sponsormogelijkheden een e-mail en wij nemen contact met u op.
Namens onze leden en bezoekers:

Tot ziens,
de sponsorcommissie