zondag 22 april 2018
Tijd T/U Team Tegen team
14:30 Uit Heren 2 Mixed Hockey Club Leeuwarden H2 (O)

zaterdag 12 mei 2018
Tijd T/U Team Tegen team
09:30 Thuis Jongens 8E1 Mixed Hockey Club Leeuwarden J8E1
Goud-Zilver-Brons sponsoring

Sportsponsoring is nog altijd een zeer "sympathiek" instrument waarmee u uw communicatiestrategie kunt ondersteunen. Het stelt u immers in staat om uw bedrijfsnaam, product, of dienst dynamisch te presenteren, terwijl u tevens een belangrijke rol speelt als supporter van uw favoriete sportclub, of team. Er is sprake van een wederzijds voordeel. MHC Dash beseft dat maar al te goed. "Voor wat, hoort wat" zogezegd. Vandaar ook dat wij voor u een uitgebreid, structureel en flexibel sponsorbeleid hebben ontwikkeld dat uitgaat van uw én onze belangen.

Als Goud-, Zilver- of Bronssponsor behoort u tot de selecte groep van sponsoren die bereid zijn MHC Dash substantieel te ondersteunen bij het zijn van een sportieve, ambitieuze familieclub.

De mogelijkheden om uw bedrijf te verbinden aan MHC Dash worden in samenspraak met u bepaald.

Onze huidige Goud-, Zilver- en Bronssponsoren zijn:
  • Goud: Rabobank
  • Zilver: -
  • Brons: Sportunit.nl

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de sponsorcommissie.