Shirtsponsoring

Op de velden van MHC Dash lopen reeds vele teams met shirts gesponsord door bedrijven die in en rondom Hoogezand-Sappemeer gevestigd zijn. Deze bedrijven dragen ons een warm hart toe en laten dit blijken in de vorm van een shirtsponsorschap. Het is voor de shirtsponsor een manier om naams- en bedrijfsbekendheid te vergroten en voor de vereniging een niet onbelangrijke bron van inkomsten. MHC Dash waardeert deze vorm van sponsorschap dan ook enorm.

De officiële clubshirts worden alleen geleverd door Sport Unit uit Hoogezand-Sappemeer.

De kosten voor shirtsponsoring bedragen:
  • € 400,00 per jaar (incl. aanschaf shirts)

De shirts met opdruk zijn rechtstreeks te bestellen bij de firma Sport Unit te Hoogezand-Sappemeer.

De overeenkomst voor shirtsponsoring wordt aangegaan voor minimaal 3 jaren. Hierna wordt het contract ieder jaar stilzwijgend verlengd.

Onze huidige shirtsponsoren zijn:
Bartelds Financiële Diensten, Bolderland Bolderwagens, Camping Meerwijck, CompuSystems, Cordial (2 teams), Eurosafe, Harms Autoschade, In-shore/Technosoft, Jac. Verhuur, Kleurcompas, Lamein Aannemersbedrijf, Mulder Installatietechniek, Pastoor & Kingma Aanhuurmakelaar, Sportunit.nl, Tuinplank.nl, Van der Klei Optiek (2 teams), Veerkamp Mannenmode, Venema Verhuur, Wardenburg Beveiliging & Telecom

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de sponsorcommissie.