6-2-2018
Dikke pret tijdens F-zaal toernooi!

Zoals iedereen wel weet spelen de F jes tijdens de zaalperiode geen officiële wedstrijden.Om ze toch wat wedstrijdritme en ervaring mee te geven hebben we ook dit jaar weer een onderling F toernooi georganiseerd waar bij ook het trainingsteam MixF3 mee mocht doen. In dit team zijn kinderen ingedeeld die als laatste lid zijn geworden en hebben tot nu toe alleen getraind om ervaring op te doen met het spel en de regels. Vanaf maart zal ook MixF3 deel gaan nemen aan de competitie.

Onder enthousiaste begeleiding van een aantal assistent trainers, die deze opdracht mogen gebruiken voor hun trainers opleiding, en een aantal F trainers hebben alle teams flink hun best gedaan en lekker veel wedstrijdjes gespeeld. Vanaf de tribune klonk gejuich bij een doelpunt of een mooie aktie en nieuwe ouders legden het plezier van hun kind vast middels foto’s en filmpjes. Tijdens een pauze moment werden er spelletjes gedaan die wellicht de focus en concentratie weer even konden versterken, maar ook gewoon goed waren voor het team gevoel.1 van de onderdelen was het natekenen van je stick, op het ‘herken je stick’ bord. Dit kunstwerk zal binnenkort weer in de kantine verschijnen voorzien van foto’s van de teams.

De kinderen hadden allen een eigen kleur T shirt toebedeeld gekregen en de begeleiding was ook duidelijk herkenbaar voor ze.De begeleiders hadden de opdracht meegekregen de kinderen een leuke ochtend te bezorgen, te letten op de veiligheid tijdens het partijtje, en vooral de kinderen als team bij je te houden.

Met een zakje koekjes, medailles en vooral rode hoofden van inspanning ging iedereen tevreden naar huis. Iedereen bedankt voor de hulp en aanwezigheid!