11-2-2018
Nieuwe trainingsschema voor de komende veldperiode

Naast het zaaltrainingsschema is het trainingsschema voor de komende veldperiode ook weer zichtbaar.
Let op: Er zijn wat tijden en dagen aangepast in overleg met de betrokken teams. Het kan dus anders zijn dan de eerste veldperiode.

Verder gaan we dit jaar op tijd het veld weer op, alle teams hebben zo voldoende tijd om zich voor te bereiden op de start van de veldcompetitie.
Dit zal gefaseerd gebeuren waardoor zowel het zaalschema als het veldschema nog van toepassing is.

1. Vanaf 12 februari starten de selectieteams en teams die uitkomen in de topklasse op het veld. (MC1, MB1, H1, D1, MA1, JC1)
  2. Vanaf 19 februari starten alle overige elftallen vanaf de C leeftijd op het veld.
  3. Vanaf 5 maart (na de voorjaarsvakantie) start ook de jongste jeugd t/m D weer op het veld.

Tijdens de voorjaarsvakantie vervallen de trainingen zoals gebruikelijk. Wel bestaat er de mogelijkheid om oefenwedstrijden te spelen, dit kan tegen een team van een andere vereniging maar natuurlijk ook prima tegen een eigen Dash team als extra training en voorbereiding! Maak er gebruik van en overleg tijdig met Amrit i.v.m toestemming en de veldmogelijkheden tijdens de voorjaarsvakantie.

Mocht het de komende weken toch nog gaan vriezen dan heeft het TK uitwijkmogelijkheden in de zaal gereed en zal er contact worden opgenomen met de teams.

Namens het TK,

Amrit, Emily, Ageeth