terug naar vorige scherm
5-3-2018
Rabo Versterkt!

Rabo Versterkt

Al geruime tijd is de Rabobank onze hoofdsponsor. Aan het einde van dit seizoen loopt het huidige sponsorcontract af.In tegenstelling tot in het verleden, verlengt de Rabobank de sponsorcontracten niet zomaar, ze hebben het beleid aangepast.Voor de sponsoring van sport en cultuur gaat de Rabobank in het vervolg een beperkt aantal organisaties sponsoren.En niet alleen sponsoren, ook ondersteunen (indien nodig), bijvoorbeeld met betrekking tot gezond, duurzaamheid en maatschappelijk beleid.

Om de te sponsoren organisaties te selecteren, heeft de Rabobank een aantal organisaties uitgenodigd een pitch te doen, waaronder MHC Dash.Vanuit de sponsorcommissie hebben Mary en Dick hiervoor een filmpje gemaakt. En met succes! We zijn geselecteerd!Binnenkort volgen er gesprekken met de Rabobank over hoe de ondersteuning van de Rabobank vorm gaat krijgen.

Organisaties die geselecteerd zijn voor ‘Rabo Versterkt’, doen automatisch niet mee met ‘Rabo Clubkas’. Gelijk dus ook het antwoord op de vraag (van diverse leden) waarom leden van de Rabobank niet konden kiezen voor MHC Dash ;)https://spark.adobe.com/video/Ukb3v0u770mfY
 
 

Teams
Goudsponsor
Zilversponsor
Bronssponsor