zondag 22 april 2018
Tijd T/U Team Tegen team
14:30 Uit Heren 2 Mixed Hockey Club Leeuwarden H2 (O)

zaterdag 12 mei 2018
Tijd T/U Team Tegen team
09:30 Thuis Jongens 8E1 Mixed Hockey Club Leeuwarden J8E1
14-3-2018
EHBSO op 19 april informatieavond!

Iedereen is van harte uitgenodigd op donderdag 19 april voor een informatieve avond die in het teken staat van Eerste Hulp Bij Sport Ongelukken (EHBSO).

Wietse de Blois, sportfysiotherapeut bij van Kasteel Training en Therapie en tevens de fysio die het EHBSO-spreekuur bij Dash verzorgt zal vertellen over het voorkomen van sportblessures.

Daarnaast komt er een diƫtiste die vertelt over sport en eten en tenslotte zal Jan van der Tuin het onderwerp reanimeren bespreken. Uiteraard is er ook tijd voor vragen en om in gesprek te gaan met elkaar over deze onderwerpen.

De inloop is vanaf 19.15 uur en het programma begint om 19.30 uur. Om een beetje in te schatten hoeveel koffie er gezet moet worden, vinden we het fijn te weten hoeveel personen er zullen komen. Je kunt je hier opgeven.

Deze uitnodiging is voor iedereen, dus nodig gerust mensen uit voor deze interessante avond!