9-5-2018
Vooraankondiging MHC Dash Golftoernooi

Nog nooit gegolfd? Dan biedt MHC Dash u de kans!

Op donderdagmiddag/avond 13 september 2018 (vanaf 13.00 uur) spelen we ons jaarlijkse golftoernooi op de golfbaan van "Golfclub de Compagnie" in Veendam.

Bedoelt voor: GVB'ers, leden, oud-leden, trainers, coaches, trim- en vader/moeder hockeyers etc. etc. Voor iedereen!

Bij voldoende deelname wordt er een golfclinic georganiseerd om u op een leuke en ontspannen manier kennis te laten maken met de golfsport, u mag zich ook met een groepje opgeven, trekken we u daarmee over de streep? U krijgt de basisbeginselen uitgelegd, een middag oefenen en uiteindelijk gaat u ook daadwerkelijk de (par 3) baan op.

Na afloop van het toernooi/clinic gaan we BBQ 'en, de kosten bedragen voor de hele dag (exclusief consumpties) ongeveer 40 euro (afhankelijk van het aantal deelnemers). Naast het golfen is er voldoende tijd om te netwerken en om Dash herinneringen op te halen, sportief......maar de gezelligheid staat voorop.

Aanmelden kan vanaf vandaag bij [email protected] of [email protected] en zet de datum van 13 september vast in uw agenda.

Ook kunt u bij Nico en Albert terecht voor nadere informatie of www.golfclubveendam.nl.