ALGEMEEN

23-2-2018
Trainingen afgelast vanwege de vorst

Alle veld trainingen zijn vandaag 23 februari afgelast vanwege de vorst. Zaal trainingen voor de jongste jeugd gaan wel gewoon door. Tijdens de voorjaarsvakantie zijn er geen trainingen. Voor iedereen alvast een fijne vakantie!

16-2-2018
MHC Dash 12 gecertificeerde coaches rijker!

Dash werkt hard mee aan 1 van de missies van de KNHB: elke speler verdient een opgeleide trainer en coach. 17 enthousiaste coaches, teambegeleiders en trainer hebben de afgelopen periode 2 bijeenkomsten gevolgd van de basisopleiding coachen. Helaas ontvang je alleen na het bezoeken van 2 avonden een certificaat: de club is dan ook 12 gecertificeerde coaches rijker! Het leuke was dit jaar dat de leeftijdscategorie uiteen liep van een F begeleider tot aan de A leeftijd. Fantastisch dat jullie hier tijd en energie in hebben willen steken, alles om de teams zo goed mogelijk te begeleiden. Met veel tips en opgedane kennis gaan de kandidaten weer lekker aan de slag langs de lijn.

Gefeliciteerd namens het technisch kader!
Amrit, Emily en Ageeth

30-9-2017
Spreekuur EHBSO

Op dinsdagavond van 18:30 uur tot 19:30 uur is Wietse de Blois (Fysiotherapeut bij van Kasteel Fysiotherapie Training en Revalidatie) aanwezig op de club voor het spreekuur EHBSO. Als je tijdens de training of wedstrijd een blessure hebt opgelopen of je hebt een vraag over belasting van je lichaam, kom dan naar het spreekuur op dinsdagavond! Naast het spreekuur is Wietse aanspreekpunt voor trainers die vragen hebben over het adviseren van spelers met een (beginnende) blessures.

21-4-2016
Even voorstellen: vertrouwenscontactpersonen van MHC DASH

Graag stellen Marion den Boer en Robert Sluijs zich voor als vertrouwenscontactpersoon van MHC DASH. Lees meer over hun en hun rol in de bijlage.