zondag 22 april 2018
Tijd T/U Team Tegen team
14:30 Uit Heren 2 Mixed Hockey Club Leeuwarden H2 (O)

zaterdag 12 mei 2018
Tijd T/U Team Tegen team
09:30 Thuis Jongens 8E1 Mixed Hockey Club Leeuwarden J8E1
ALGEMEEN

18-4-2018
Winnaars verloting Sportwayskampen

De overnachtingskampen van Sportways zijn gewonnen door Nora Timmer en Pieter den Boer! Wij wensen Nora en Pieter een heel erg leuk kamp toe!
En we zijn natuurlijk heel benieuwd: waar gaan ze heen? Amsterdam of Antwerpen?

30-9-2017
Spreekuur EHBSO

Op dinsdagavond van 18:30 uur tot 19:30 uur is Wietse de Blois (Fysiotherapeut bij van Kasteel Fysiotherapie Training en Revalidatie) aanwezig op de club voor het spreekuur EHBSO. Als je tijdens de training of wedstrijd een blessure hebt opgelopen of je hebt een vraag over belasting van je lichaam, kom dan naar het spreekuur op dinsdagavond! Naast het spreekuur is Wietse aanspreekpunt voor trainers die vragen hebben over het adviseren van spelers met een (beginnende) blessures.

21-4-2016
Even voorstellen: vertrouwenscontactpersonen van MHC DASH

Graag stellen Marion den Boer en Robert Sluijs zich voor als vertrouwenscontactpersoon van MHC DASH. Lees meer over hun en hun rol in de bijlage.