Nieuwsoverzicht
ALGEMEEN

21-11-2017
Wateroverlast op het Rabobankveld!
 
Alle trainingen van vandaag dinsdag 21-11 gaan op het semi-waterveld (Rabobankveld) niet door!

Dit vanwege teveel water op het veld, als hier op getraind wordt gaat het veld stuk. Alle trainingen op het zandveld gaan wel gewoon door.
 

20-11-2017
Het feest van Sinterklaas!
 
29 november komt de Sint langs bij MHC Dash zie de bijlage, geef je snel op bij het [email protected]
 20-11-2017
Zaalseizoen 2017-2018
 
Het zaalseizoen begint bijna weer, lees verdere informatie in de nieuwsbrief

De zaaldiensten zijn bekend en zijn te lezen in deze link

Tevens is op de site van de KNHB te lezen wat de regels zijn voor de scheidsrechters van het zaalhockey, maar voor toeschouwers ook erg leerzaam om te lezen, volg deze link en download de presentatie "Briefing spelregels Zaalhockey"
 

14-11-2017
HELP MEE MET DE VOORDEELBONNENBOEKACTIE!
 
De komende zaterdagen en zondagen zijn er (mits er thuis gespeeld wordt) volop bonnenboekjes te koop aan de bar in de kantine.
Koop nog een paar boekjes voor 5 euro per stuk en verkoop ze (of geef ze weg) aan familie, buren of vrienden. De investering van het boekje is razendsnel terugverdiend!

Ze zijn ook altijd te koop via Mary (06-15655168)
 

30-9-2017
Spreekuur EHBSO
 
Op dinsdagavond van 18:30 uur tot 19:30 uur is Wietse de Blois (Fysiotherapeut bij van Kasteel Fysiotherapie Training en Revalidatie) aanwezig op de club voor het spreekuur EHBSO. Als je tijdens de training of wedstrijd een blessure hebt opgelopen of je hebt een vraag over belasting van je lichaam, kom dan naar het spreekuur op dinsdagavond! Naast het spreekuur is Wietse aanspreekpunt voor trainers die vragen hebben over het adviseren van spelers met een (beginnende) blessures.
 21-4-2016
Even voorstellen: vertrouwenscontactpersonen van MHC DASH
 
Graag stellen Marion den Boer en Robert Sluijs zich voor als vertrouwenscontactpersoon van MHC DASH. Lees meer over hun en hun rol in de bijlage.


 


Teams
Goudsponsor
Zilversponsor
Bronssponsor