zondag 22 april 2018
Tijd T/U Team Tegen team
14:30 Uit Heren 2 Mixed Hockey Club Leeuwarden H2 (O)

zaterdag 12 mei 2018
Tijd T/U Team Tegen team
09:30 Thuis Jongens 8E1 Mixed Hockey Club Leeuwarden J8E1
TRAININGEN

26-3-2018
Trainingen tijdens feestdagen en vakanties

Vrijdag 27 april - Koningsdag
Geen trainingen. 28 en 29 april worden er geen wedstrijden gespeeld.

Week 18 - Meivakantie basisscholen en voortgezet onderwijs. Geen trainingen. Dit betreft de volgende data: maandag 30 april t/m vrijdag 4 mei. Het weekend van 28 april en het weekend van 5 mei zijn er tevens geen wedstrijden voor zover bekend. Topklasse- en selectieteams vormen hierin volgens het beleid van DASH een uitzondering. Door hen wordt er wel getraind daar waar mogelijk. Op 4 mei wordt niet getraind i.v.m. dodenherdenking. De velden zijn dan ook niet gehuurd.

11 mei - Dag na hemelvaart
Wel trainingen. Dit gezien het feit dat er 12 mei wel volop wedstrijden gespeeld worden. Trainers: inventariseer hoeveel er van je team komen. Bij te weinig: eventueel samen trainen met een ander team.

Vrijdag 18 mei - Vrijdag voor het Pinksterweekend
Wel trainingen.

Maandag 21 mei à 2e pinksterdag
Geen trainingen.

Vrijdag 25 mei
Wel trainingen. Zaterdag 26 mei volop wedstrijden.

Week 22 à Avondvierdaagse (28 mei t/m 2 juni)
Vanaf C-lijn: Wel training
D-lijn: wel training afhankelijk van het aantal spelers dat loopt. Trainers inventariseer na 8 mei hoeveel kinderen er lopen. Anders MD1 gezamenlijk met MD2. MD3 gezamenlijk met MD4. JD1 kan die week, indien te weinig, bij JC2 aansluiten.        LET OP: dit zijn andere trainingsdagen en uren! Jongste jeugd: Geen training op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag. Dit betreft F t/m E8. Of woensdag wel door gaat, volgt later (inventarisatie na 8 mei).