zondag 22 april 2018
Tijd T/U Team Tegen team
14:30 Uit Heren 2 Mixed Hockey Club Leeuwarden H2 (O)

zaterdag 12 mei 2018
Tijd T/U Team Tegen team
09:30 Thuis Jongens 8E1 Mixed Hockey Club Leeuwarden J8E1
ACTIVITEITEN

21-4-2018

Afgelopen 20 april waren er ook Koningsspelen bij MHC Dash, lees het verslag in de bijlage.

18-4-2018
Trimhockey!

Vader en moeder hockey start weer met een nieuwe groep na de mei vakantie, wil je wat extra beweging lekker in de buitenlucht? lees de bijlage en geef je snel op!

Bijlage: Flyer 2018.pdf

9-4-2018
10 mei familiedag MHC Dash!

Beste allemaal,

Het is al jarenlang traditie dat we op hemelvaartsdag een gezellig toernooi organiseren bij MHC Dash. We noemen dit het familietoernooi, maar je hoeft geen familie te zijn om mee te doen! Het is voor nieuwe leden een hele leuke manier om mensen te leren kennen in de vereniging door samen te hockeyen en een feestje te vieren.

Dit jaar is de familiedag op 10 mei (hemelvaartsdag) en je kunt je vanaf nu inschrijven.

Tijdens het familietoernooi strijden teams van families (of vrienden of buren) tegen elkaar in drie poules:

1.sterke poule (Wij gaan voor de winst!)

2.recreatie plus poule (Wij spelen samen!)

3.recreatieve poule (Kinderen zijn de baas!)

Er wordt op een kwart veld gespeeld, dus de ideale teamgrootte is 6-8 personen. Je kunt je dus als team opgeven, maar je kunt je ook individueel opgeven, dan zorgen wij ervoor dat je in een leuk team terecht komt. Er kunnen maximaal 12 personen per team opgegeven worden. De nadruk bij de recreatieve poule ligt op de gezelligheid en voor (kleine) kinderen een mogelijkheid om een keer met grote mensen een wedstrijd te spelen. In de recreatie plus en de sterke poule wordt er echt gehockeyd, alhoewel gezelligheid ook hier erg belangrijk is!

Het programma ziet er als volgt uit:

10.00 – 10.30 uur: ontvangt, inschrijving en betaling teams

10.30 – 12.30 uur: wedstrijden

12.30 – 13.30 uur: lunch

13.30 – 16.00 uur: wedstrijden

16.00 – 18.00/19.00 uur: finale, uitreiking wisselbokaal en saté eten

Deelname aan het toernooi kost € 15,- per persoon en een tientje voor kinderen tot 10 jaar. Hiervoor ontvang je ’s ochtends koffie of thee of ranja met wat lekkers. De lunch bestaat uit pannenkoeken en gebakken eieren en aan het einde van de middag een sateetje met rijst of bami en kroepoek. Tenslotte ontvang je nog twee consumptiemuntjes, de overige consumpties zijn voor eigen rekening. Je betaalt je deelname aan je teamcaptain en hij/zij rekent voor het gehele team af bij aankomst op 10 mei.

Voor de volledigheid willen we graag op voorhand aangeven dat er geen alcohol wordt geschonken aan personen onder de 18. Hiermee bedoelen we ook dat er geen alcohol gedronken mag worden door personen onder de 18.

In de bijlage vinden jullie een opgaveformulier, graag dit formulier zo compleet mogelijk invullen en terugmailen naar [email protected]

De teamopgave dient uiterlijk 5 mei binnen te zijn, maar wacht niet te lang, want er kunnen maximaal 40 teams meedoen.

We hebben er weer zin in!!

Groeten van de familiedagcommissie,

Richard, Kelvin, Marleen, Annemieke en Lienke

5-4-2018
De geraniumactie is van start gegaan!

Ook dit jaar is er weer een geraniumactie! Opnieuw met het doel om zoveel mogelijk planten te verkopen voor de club. Dit jaar gaan we net als voorgaande jaren alleen geraniums verkopen. De geraniums zijn van dezelfde kwaliteit als altijd en kosten ook nu weer 1,50 EUR per stuk. Een groot deel van de opbrengst gaat naar de hockeyclub. De club kan hier weer een aantal extra dingen van doen. We hopen dat iedereen meedoet!

Er zijn foto's beschikbaar van de beschikbare geraniums. Op deze foto's kun je goed de kleuren van de geraniums zien. Klik HIER om het document met de foto's te openen.

Als je (extra) bestelformulieren nodig hebt, klik je HIER voor de PDF-versie en HIER voor het Excelbestand
Afhaalformulieren vind je HIER als PDF-document en HIER als Excel-bestand.
Je kunt alle informatie HIER ook nog rustig nalezen.

Laten we er met zijn allen weer een groot succes van maken!

Mary Kostwinder